top of page

RONNIE DE GROENE SLAAPAUTO

welkom op de pagina van Ronnie, de groene slaapauto

AFSPRAKEN VERHUUR

wat bij schade

prijzen

IMG_3383.HEIC

Ronnie wordt proper afgeleverd, gelieve hem ook zo terug te brengen. Een carwashbezoekje en een volle tank dus. Afhalen in Ledeberg (Gent).

We vragen je niet te roken, geen huisdieren mee te nemen, niet te frituren of bbq'en in de bus.

BDA515DF-D059-4D56-87FD-53A1070DA586.JPG

Potje breek, potje betalen. De binneninrichting is op maat gemaakt en redelijk prijzig. als jullie iets beschadigen, wat altijd kan gebeuren, kijken we hoe we dat kunnen oplossen. Hetzelfde geldt voor de buiten-en onderkant. Laat het altijd weten bij terugkomst als je iets niet helemaal goed gegaan is. We zijn omnium verzekerd, maar de binneninrichting valt daar niet onder. Je kunt ook altijd zelf een bijkomende verzekering boeken ( https://www.huurautopolis.nl/ )

Als verhuurprijs, zowel in hoog- als laagseizoen verhuren we Ronnie aan 93€ per dag(nacht). we werken niet met extra kilometervergoedingen. wel met een waarborg van 500€ voor een week.

 Weekprijs = 680€ en weekendprijs180€ (ter info, de commerciële huurprijzen voor een weekje liggen tussen de 800-1200€ inclusief kilometervergoedingen ;-)

We leveren Ronnie proper af, we vragen jullie hetzelfde te doen. Indien dat niet mogelijk blijkt, kun je er ook voor opteren om een poetsbeurt te betalen twv 45€.

Wat heeft Ronnie aan boord?

Ronnie heeft standaard aan boord: 2 stoelen, een buitentafel, 4 slaapplaatsen, een koelkast, watertank voor 30L, oplaadkabel en verlengsnoer, 2 gaspitten, een lavabo, een doucheslang (zonder afscherming), een usb-c stekker, een 12V stekker, muggenweringen; een kleine doucheslang.

Keuken- en eetgerei voor 4 personen zijn in de bus te vinden. (bestek, borden, kommen, potten en pannen) Lakens en matrasbeschermers heeft Ronnie zelf ook mee. voorzie zelf een slaapzak, kussens, ...

Verder bezit Ronnie, een luifel tegen de regen, muggenhorren, een buitendouche, standverwarming voor koude nachtjes, een ruim bed beneden en bovenaan in de tent, een netje voor kleine kinderen die graag boven slapen, een ingebouwde kookplaat met 2 pitten, een koelkast en verrassend veel opbergruimte. ook een basis kampeer set van 2 stoelen en buitentafel is aanwezig. Desgewenst kunnen we er een fietenrek voor 2 volwassen en 2 kinderfietsen op monteren

Bekijk hieronder onze kalender om te weten wanneer Ronnie vrij is.

bottom of page