top of page

RONNIE DE GROENE SLAAPAUTO

welkom op de pagina van Ronnie, de groene slaapauto

AFSPRAKEN VERHUUR

wat bij schade

prijzen

Ronnie wordt proper afgeleverd, gelieve hem ook zo terug te brengen. Een carwashbezoekje en een volle tank dus. Afhalen: kortrijksesteenweg 719A in Gent. Je eigen auto kan je daar kosteloos en veilig parkeren gedurende de huurperiode. Keuken- en eetgerei voor 4 personen zijn in de bus te vinden. (bestek, borden, kommen, potten en pannen) Lakens en matrasbeschermers heeft Ronnie zelf ook mee. voorzie zelf een slaapzak, kussens, ...

Potje breek, potje betalen. de binneninrichting is op maat gemaakt en redelijk prijzig. als jullie iets beschadigen, wat altijd kan gebeuren, kijken we hoe we dat kunnen oplossen. Hetzelfde geld voor de buiten-en onderkant. Laat het altijd weten bij terugkomst als je iets niet helemaal goed gegaan is.

Als verhuurprijs, zowel in hoog- als laagseizoen verhuren we Ronnie aan 93€ per dag(nacht). we werken niet met extra kilometervergoedingen. wel met een waarborg van 500€ voor een week.

 Weekprijs = 650€ en weekendprijs180€

Wat heeft Ronnie aan boord?

Ronnie heeft standaard aan boord: 2 stoelen, een tafel, 4 slaapplaatsen, een koelkast, watertank voor 30L, oplaadkabel en verlengsnoer, 2 gaspitten, een lavabo, een doucheslang (zonder afscherming), een usb-c stekker, een 12V stekker, muggenweringen; een kleine doucheslang.

Bekijk hieronder onze kalender om te weten wanneer Ronnie vrij is.

bottom of page